2f zespół
coverowy

O zespole

2Faces Coverband to grupa doświadczonych muzyków, oferująca oprawę muzyczną wszelkiego rodzaju imprez (od kameralnych przyjęć, przez wesela i inne uroczystości okolicznościowe, po koncerty klubowepleneryeventy i inne wielkoformatowe imprezy).

Indywidualna fascynacja muzyką oraz bogate doświadczenie sceniczne każdego z członków zespołu, owocuje pełnym profesjonalizmem i wysoką jakością wykonawczą.

2Faces z powodzeniem wykorzystuje spontaniczną, graną na żywo muzykę - w jednym momencie nastrojowo wzrusza, by po chwili porwać energetycznym beatem, zawsze dbając o "dobry smak", wysoką jakość brzmienia i pozytywną energię.

Niewątpliwym atutem zespołu, który w dużej mierze decyduje o pozytywnej atmosferze z udziałem  2f jest bogaty, nieustannie aktualizowany repertuar, stanowiący "przekrój" największych hitów szeroko rozumianej muzyki rozrywkowej, poczynając od lat 70-tych, aż po lata współczesne. W wykonaniu zespołu usłyszeć można utwory takich wykonawców jak m. in.: Michael Jackson, Tina Turner, TOTO, Simply Red, Stevie Wonder, Phil Collins, Elton John, Kayah, Maanam, Maryla Rodowicz, Bruno Mars, Ayo, Jamiroquai, Perfect i wielu innych.

Różnorodne fascynacje muzyczne i odpowiedni, zróżnicowany stylistycznie repertuar, pozwalają na nawiązanie doskonałego kontaktu zarówno z młodzieżą, jak i z doświadczoną, osłuchaną publicznością. Każdy znajdzie coś dla siebie :-)

Dzięki zaangażowaniu i indywidualnemu podejściu, każda impreza z udziałem zespołu 2Faces z pewnością będzie należała do udanych.

Zapraszamy do współpracy.

Zobacz nas na youtube