2f zespół
coverowy

Przyjęcia weselne

Zespół 2Faces zapewnia całościową oprawę muzyczno-konferansjerską uroczystości weselnych. Wszystkie kwestie dotyczące prowadzenia imprezy ustalane są indywidualnie według preferencji Klienta (dotyczy to m.in. formy oczepin, ewentualnych podziękowań dla Rodziców Państwa Młodych, przeprowadzenia dodatkowych zabaw dla Gości).

Oprawa muzyczna uroczystości weselnej obejmuje 9-godzinny występ, podzielony na ok. 35-40 minutowe sety taneczne, częstotliwością dostosowane do ilości i rozkładu godzinowego zaplanowanych posiłków oraz ewentualnych atrakcji dodatkowych. W trakcie przerw odtwarzana jest muzyka w tle bądź do tańca, zgodnie z preferencjami Klienta. Istnieje również możliwość odtworzenia muzyki dostarczonej na płycie CD, bądź na innych nośnikach.

2f bazuje na muzyce rozrywkowej od lat 70-tych, aż po współczesne. Repertuar dostosowywany jest na bieżąco do atmosfery panującej na parkiecie (patrz: repertuar.pdf)

Jeśli jest potrzeba - zespół oferuje również tradycyjne "wyjście do stołów" z akordeonem, skrzypcami, gitarą akustyczną - z kilkoma najbardziej znanymi utworami biesiadnymi ("Szła dzieweczka" czy "Sokoły"). Dotyczy to również wszelkich toastów oraz przywitania Państwa Młodych.

Na specjalnie życzenie istnieje możliwość poszerzenia repertuaru o ok. 3 nowe pozycje (dotyczy to oczywiście "pierwszego tańca" Pary Młodej, specjalnych dedykacji i in.). Utwory te mogą zostać także odtworzone z płyty CD lub innych nośników.

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami na temat zespołu - kliknij tutaj :-)

Zobacz nas na youtube